Prijzen

Starter

€25,-

Bij ons kun je precies die ene cursus afnemen die je wilt. Waardoor je niet hoeft te betalen voor cursussen die je niet nodig hebt. Daarom bieden wij dit starterpakket aan. Stel dat je jezelf enkel wil scholen in de Google Management Console, maar niet (of nog niet) in de andere onderdelen van Google. Dan koop je dus de losse cursus “Google Management Console” voor €25,-

Premium

€49,-

Wij bieden cursussen aan die passen bij de behoefte van onze gebruikers. Sommige onderwerpen zijn echter zo groot, dat een enkele cursus hiervan onvoldoende de lading dekt. Wij bundelen dan cursussen die bij elkaar horen. Hierdoor hoef je dus niet elke cursus apart af te rekenen, maar betaal je dus in 1x voor het geheel.

Ben je bijvoorbeeld bezig met Google en wil je alle cursussen leren die wij gemaakt hebben voor G-Suite? Dan kies je voor ons Premium pakket.

Zo kun je jezelf scholen in Google Classroom, en dus ook meteen in de andere onderdelen van Google G-suite. Dan koop je dus het complete cursuspakket “Google G-Suite for education” voor €49,-

Unlimited

€89,-

Met dit pakket krijg je toegang tot ál onze cursussen. Voor €89,- per jaar onbeperkte toegang. Ook toekomstige cursussen zijn onderdeel van dit pakket en mogen geleerd worden.

Als je als school voor meerdere schooljaren klant bij ons wordt rekenen wij een korting van 5% per jaar. Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn exclusief 21% BTW.

Wil je ook informatie over onze cursussen of begeleidingstrajecten op locatie? Of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op of bekijk het aanbod op onze website!